2024. szeptember 12., csütörtök

Mindenki Vučićtyal szeretne beszélni

A miniszterelnöki hivatalban már arra panaszkodnak, hogy a telefon megállás nélkül cseng

Mint arról valamivel korábban már beszámoltunk, választási ígéretéhez híven fogadóórákat tart a lakosok számára Aleksandar Vučić szerb kormányfő. Az érdeklődőket július 8-án reggel 5 óra 30 és 8 óra 30 perc között fogadja majd, közölte a kabinetje. Bejelentkezni a 011/36-10-736-os számon, illetve a razgovorsapremijerom@gov.rs címre küldött e-maillеl lehet.

A Tanjug hírügynökség értesülései szerint a fenti elérhetőségek közzététele után ma óriási érdeklődés mutatkozott a miniszerelnökkel folytatandó társalgás iránt. A kabinet 15 óráig csak telefonon 450 bejelentkezést fogadott, e-mailben 120-an jelezték, hogy készek a találkozóra az ország legbefolyásosabb emberével. A miniszterelnöki hivatalban már arra panaszkodnak, hogy a telefon megállás nélkül cseng.

Vučić korábban arról beszélt: ezeknek a fogadóóráknak a célja, hogy a polgárok mindennapi gondjaival közelebbről is megismerkedjen. Kihelyezett kormányüléseket is kilátásba helyezett, így a főváros mellett más szerbiai városokban is alkalom nyílik majd hasonló találkozókra.