2024. július 18., csütörtök

RE:pohár a SZIN-en

Augusztus 25-től 29-ig Szegedi Ifjúsági Napok – Guano Apes és Macy Gray is fellép

Kevesebb mint két hét és megkezdődik az idei Szegedi Ifjúsági Napok. A hozzánk kétségtelenül legközelebb eső magyarországi nyári fesztiválzáró rendezvény egyre népszerűbb a vajdasági látogatók körében is. Nem csoda, hiszen a fesztiválon az idén is olyan világhírű sztárok lépnek fel mint Macy Gray vagy a Guano Apes. A belépő viszont kedvezményes, hiszen a bérlet, amelyet elővételben augusztus 19-ig, vagyis még egy hétig meg lehet vásárolni, mindössze 14 100 forint, ami az idén mínusz egyedik nappal összesen ötnapos fesztivál és a világsztárok fellépése esetében nagyon kedvezményes ár. A helyszínen majd 16 700 forintért lehet bérletet venni, míg a napijegy augusztus 19-ig 5100 forint, a helyszínen pedig 6200 forint lesz majd.

A SZIN azért is egyedülálló a fesztiválok sorában, mert Újszegeden a fürdő területén van a táborhelye, így napközben a forróságban, de éjszaka filmezés (ugyanis minden este filmvetítés lesz) közben is megmártózhatunk a medencékben, vagy a tábor határában húzódó Tiszában.

Rengeteg extra programmal és különleges feladattal vár mindenkit az idei SZIN, amelyekről a részleteket mindenki megtalálja a SZIN hivatalos honlapján, a www.szin.org honlapcímen, ízelítőnek pedig elárulunk egy különleges szolgáltatást. A Szegedi Ifjúsági Napok szervezői nem az idén szervezték először a fesztivált a környezetvédelem jegyében. Az idén, augusztus 25-e és 29-e között RE:pohárból ihatjuk a sört. Mi is az a RE:pohár és miért szeretjük? Nem csak a környezetnek jó, de a sör is olcsóbb lesz tőle! A korsó söröket ugyanis egyedi tervezésű visszaváltható RE:pohárba csapolják majd a SZIN-en, aminek köszönhetően akár 99%-kal is csökkenhet a pohárhulladék-képződés és emléknek sem utolsó. De mitől olcsóbb? Lássuk a számokat! Az első csapolt sör: 299 Ft + 200 Ft (1db visszaváltható RE:pohár ára). További csapolt sörök: 299 Ft (poharad már van). Ha van már poharad, de egy ideig nem innál több sört, akkor poharad visszaválthatod SZIN-tallérra, ami annyit ér, mint egy 200 forintos pénzérme és később ezt újra pohárra válthatod.

De lássuk az ízelítőt a programból! A nulladik napon fellép többek között a Subscribe, a Depresszió és a Tankcsapda. Az első napon lesz például 30Y, Kispál és a Borz, Belga-koncert, második napon színpadra lép Macy Gray, a Besh O drom, a Magna Cum Laude, míg a harmadik nap sztárvendége lesz a Guano Apes, akik előtt fellép Kowalsky meg a Vega, a Kiscsillag, Péterfy Bori és a Love Band. Természetesen ezenkívül lesz Dumaszínház, tánctanítás, lemezlovasok és még sorolhatnánk. A részletek a honlapon, élmények a helyszínen augusztus 25-től 29-ig.