2024. július 28., vasárnap

A külsejével már sikert aratott Malmőben ByeAlex

Az ötödik legszexibb pasinak választották ByeAlexet Malmőben, aki csütörtök este lép fel az Eurovíziós Dalfesztiválon. A Good Evening Europe portál olvasói hat pontot szavaztak meg Márta Alexnek, ez az ötödik helyre volt elég. Lehet, hogy ezzel az eredménnyel Alex a dalfesztiválon is elégedett lenne. Mi magyarok biztos, hogy boldogok lennénk tőle, tudósít a Kultography hírportál.

Alexet az Eurovíziós Dalfesztivál „hotlist”-jén, két görög zenész, egy olasz amarozó, illetve egy máltai versenyző előzte meg. A magyar versenyzőről szóló leírás szerint tulajdonképpen minden szeretnek Alexben: a szakállát, a szemüvegét, a sapkáját és a dalt is, ahogy a lista összeállítói fogalmaznak minőségi megtestesítője a hipszter kategóriának, mégsem kerülhet a képzeletbeli dobogóra.

 Az énekesek, zenészek összesen 12 pontot kaphattak. A legtöbb pontot a görög Ilias Kozas kapta. Nem csalás, nem ámítás, hogy a görögök két versenyzővel kerültek be a szexiségi top 5-be, ők ugyanis együttessel képviseltetik magukat a versenyen. A másik görög, Christos Kalaitzopoulos egy ponttal kapott többet, mint a magyar versenyző, és a negyedik helyen végzett.

 ByeAlex és csapata immár több mint egy hete Malmőben van, ahol remek hangulat uralkodik. Több jó kedélyű próbán vannak túl, részt vettek a hivatalos, vörös szőnyeges megnyitón is, ami az énekes Facebook-oldalának tanulsága szerint Alex eddigi életének legfurcsább 20 perce volt. Alex az esemény malmői sajtótájékoztatóján újságírói kérésre elénekelte a Kedvesem svéd nyelvű refrénjét is, amellyel levette a lábáról a helyi sajtót. A versenyben a svéd dalrész végül nem hangzik majd el.