2024. július 28., vasárnap

Hegyalja Fesztivál 2013: Partimesterek és rock & roll legendák csúcstalálkozója

A szabadkaiaknak járó ingyenes heti bérlet mellé a sátorozás is ingyenes a Hegy’-en

Vérbeli rock- és partiparadicsom várja az idei Borsodi Hegyalja Fesztivál látogatóit június 25-e és 30-a között. Tokajban állomásozik többek között a Slayer, az Asking Alexandria, a Down és a Skindred is. A nemzetközi electro- és dubstepvonalat pedig olyan nevek képviselik, mint a Stanton Warriors, a Scooter, Dieselboy, a Mixhell vagy a Koan Sound, és persze a kedvenc magyar bandák sem hagyják ki Tokajt.

Két év kihagyás után visszalátogat az igazi Hegy’-arcok közé Ákos, és idén újra a Hegy’ nagyszínpadára lép a Quimby is. Persze a többi Hegy’-kedvencnek számító magyar zenekar sem hagyhatja ki a nyárindító Hegyalját. Legújabb számait hozza el a hegyaljásoknak az Anna and the Barbies, a Punnany Massif, az Irie Maffia, és hatalmas bulit kanyarít a tokaji éjszakában a Soerii & Poolek, a The Carbonfools, a Subscribe, a Hősök, a Nemjuci, a Magashegyi Underground, a Depresszió, a Compact Disco és még sokan mások.

FESZTIVÁLREZSI-CSÖKKENTÉS A HEGY’-EN

A Hegyalja Fesztivál szervezői kész tervvel álltak elő a többnapos bulizás költségeinek csökkentésére, a fesztiválrezsi-csökkentő csomag a fesztiválozás alapvető költségeit, azaz az utazást, a belépést, szállást, étel-italt és a szórakozást is tartalmazza. Sör tavalyi áron, érettségizőknek, kollégáknak hétvégi bérlet, Szabadka, Beregszász, Dunaszerdahely, Székelyudvarhely és Kecskemét állandó lakóinak ingyenes belépés, Magyarországon belül félárú vonatjegy mindenkinek, és még számos pénztárcabarát megoldás várja a Tokajba érkezőket.

A következő örömhír már a fesztiválra induláskor feldobhatja a hangulatot, hiszen – az elmúlt évek hagyományaihoz hűen – idén is olcsóbban utazhatnak a hegyaljások vonattal Tokajba Szabadkáról is. A magyar országhatáron belül már él az 50 százalékos utazási kedvezmény, amihez a pénztárnál alkalmi menettérti jegyet kell váltani, majd a helyszínen lepecsételtetni a jegyet.

A fesztiválozók kérték, a Hegyalja teljesítette: idén nem lesz fesztiválkártyás rendszer, így ismét készpénzért lehet vásárolni a rendezvény területén az árusoknál, a pultoknál. További örömhír a Hegy’ rajongói számára, hogy az italárak a tavalyi szintre lenyomva maradnak, egy korsó hideg sört idén nyáron is 390 forintért kortyolhatnak a fesztiválozók.

SZABADKÁRÓL ÉRKEZEM

Ha szabadkai állandó lakcímmel rendelkezel, és az irányítószámod 24000, idén ingyenes Hegy’-hetibérlet jár neked.

A Hegy’-re vidd magaddal az érvényes útleveledet, melynek felmutatás után a jegypénztárnál megkapod heti karszalagodat, és már bent is vagy a Hegy’-en.

A szabadkaiaknak járó ingyenes heti bérlet mellé a sátorozás is ingyenes a Hegy’-en a Tisza Kempingben és a fesztivál területén található Hegyalja Kempingben is.

További infók itt.