2024. július 16., kedd

Közhírré tétetik!

Idén aug. 7–11-e között tartjuk a Diákszínpad Nyári Táborát Bácsföldváron, a Holt-Tisza partján. Sátortáborról van szó, nagyon egyszerű körülményekkel. De mivel tavaly meglepett bennünket egy-két vihar, a helyszínen egy víkendház is a rendelkezésünkre áll, ahova elbújhatunk ítéletidő esetén, és ott is főzünk közösen a gyerekekkel.

 

Az előadók idén Elor Emina, Szalai Bence színészek, Csáki Beáta és Dévai Tibor angoltanárok, volt diákszínpadosok és Figura Terézia színész, a Diákszínpad vezetője lesznek. A táborban mindennap lesz angol nyelvű foglalkozás, valamint a Valahol Európában c. musical keresztmetszetét állítjuk „Tisza partra” idén, és mutatjuk be a gálán. A táborban a fürdőzés, az esti tábortűz, a sok játék és móka tölti ki a napjainkat a komoly munka mellett. 8–18 évesek jelentkezését várjuk, nem kötelező gyermekszínjátszói előtudás.

 

A tábordíj 6000 dinár. A tábor megvalósításához legalább 15 résztvevőre van szükség. Jelentkezni a 064/671-95-30-as mobilszámon lehet! Várunk minden kíváncsi, mókás kedvű, alkotni vágyó fiatalt!

Nyitókép: Színes Szilánkok Diákszínpad