2024. július 30., kedd

Szeged, Tisza-part és SZIN-es buliforgatag

A Coca-Cola SZIN fesztivál idén ismét színes programokkal várja a látogatókat, több mint félszáz fellépővel. Az augusztus 28-31. között, a Szegedi Partfürdőn megrendezésre kerülő nyárzáró buli már régóta az ország egyik legnagyobb eseménye, ahol a nemzetközi és magyarországi sztárok egyaránt színpadra lépnek.

Az idei év egyik legnagyobb sztárvendége a svéd énekesnő, Zara Larsson, aki új lemezével, a Venus-szal érkezik Szegedre. A Coca-Cola SZIN látogatói hallhatják először Magyarországon élőben a világsztár új dalait, valamint a korábbi slágereit, mint a Lush Life és a Symphony. Zara Larsson, akit gyakran a „svéd Rihannának" neveznek, már a fesztivál első napján táncra perdíti a közönséget.

Ótos Annabella felvétele

Ótos Annabella felvétele

A nemzetközi fellépők sora itt nem ér véget: Armin Van Buuren, a trance zene ikonja, valamint Kamrad is részt vesz a fesztiválon. Azahriah pedig a Coca-Cola SZIN-en zárja a fesztiválnyarat, ígéretes élményt nyújtva a rajongóknak.

A magyarországi előadók közül olyan nevek szerepelnek, mint Dzsúdló, Bëlga, Krúbi, Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Analog Balaton, CsakNekedKislány, Wellhello, Carson Coma, Majka, Margaret Island, Blahalouisiana, Punnany Massif, Ganxsta Zolee és a Kartel, Beton.Hofi, Honeybeast és Esti Kornél. A fellépők között helyet kapnak a Hangfoglaló program keretében érkező feltörekvő zenekarok, előadók, mint a Gorg & Benzol, Lenkke, Juhász Zoli és zenekara és a Vodka For Kids.

Ótos Annabella felvétele

Ótos Annabella felvétele

„Az idei fesztivál célja nem a rekordok döntögetése, hanem egy emlékezetes élmény nyújtása, amely méltó lezárása a magyarországi fesztiválszezonnak” – nyilatkozta Kolonics Erika, a Coca-Cola SZIN főszervezője. Hozzátette, hogy a Tisza-part természetes környezete és Szeged belvárosának közelsége különleges atmoszférát biztosít a fesztiválnak.

Bővebb információ a rendezvényről a www.szin.org oldalon érhető el.

Nyitókép: A tavalyi SZIN sem okozott csalódást (Ótos Annabella felvétele)