2024. augusztus 27., kedd

Szerdától SZIN-esebb a világ

A Coca-Cola SZIN fesztivál augusztus 28–31 között tíz zenei helyszínen, több mint 200 fellépővel és számos más programmal várja a fesztiválozókat Szegeden. A nemzetközi sztárok közül az új albumával érkező Zara Larsson, valamint a trance zene ikonja, Armin van Buuren is a fellépők között lesz. Mindemellett a magyar zenei élet krémje is képviselteti magát, így a SZIN idén is méltó lezárása lesz a fesztiválszezonnak.

A SZIN mindig is egy várva-várt eseménye volt a fesztiválszezonnak, egy biztos pont, amiről tudjuk, bár a fesztiválszezon a végéhez közeledik, még utolsó bástyaként áll és még „húzza az időt”, hogy a nyárnak ne legyen vége. Mindehhez a Napfény Városa, a csodaszép Szeged adja a díszletet és a Tisza a keretet, a többszáz fellépő a tartalmat és a korosztályokon átívelő közönség pedig feltölti élettel. 

Ótos Annabella felvétele

Ótos Annabella felvétele

Zenei programok minden ízléshez

A fesztivál 16 hektáros területén két nagyszínpad, a Borsodi és a bp Nagyszínpad uralja a teret, ahol olyan sztárok lépnek fel, mint Zara Larsson, Armin van Buuren, Kamrad, Majka, Rúzsa Magdi, Halott Pénz, Dzsúdló, Wellhello, Krúbi, Beton.Hofi és még sokan mások. A Jim Beam Arénában olyan előadók váltják egymást, mint Lil Frakk, Sisi, Co Lee Live Band, Analog Balaton vagy Bruno x Spacc. A világzene szerelmeseit a Fonó Világzenei Színpad várja, ahol fellép többek között a Besh o DroM, a PASO és Csík János.

Emellett rengeteg kisebb színpad és programhelyszín gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a neki való bulit. A Karzat Színház Vándor Vurstli nevű múltidéző vidámparkja, a Civil Falu és egy különleges pecázási lehetőség is a program része, ahol a legnagyobb halak kifogása értékes nyereményeket hozhat.

Ótos Annabella felvétele

Ótos Annabella felvétele

Légy jelen – Pogány Induló üzenete

A Coca-Cola SZIN egyedülálló kezdeményezésként elindította a „Légy jelen!” mozgalmat, mely a telefonmentes koncertezés élményét hirdeti. A szegedi származású Pogány Induló arra bíztatja a fesztiválozókat, hogy hagyják el a telefonokat, és élvezzék a koncert minden pillanatát. Az üzenet egyre népszerűbb világszerte: a koncertek intenzívebb élményt nyújtanak, ha teljes figyelemmel jelen vagyunk.

Ótos Annabella felvétele

Ótos Annabella felvétele

SZIN EXTRA élmények

Idén egy új, regisztrációhoz kötött SZIN EXTRA klub is várja a fesztiválozókat. A klubtagok exkluzív élményekben részesülnek, mint például a VIP részvétel Armin van Buuren koncertjén. A SZIN EXTRA helyszín egyedi hangulatot kínál terasszal, játékkal és különleges italokkal, míg a sátorban hűsítő ICE Bar, szelfipont és nyereményjátékok várják a látogatókat. Az itt megszerzett tagság további előnyöket biztosít a következő évi fesztiválokon is.


Összességében a Coca-Cola SZIN fesztivál idén is sokszínű programkínálattal és különleges élményekkel várja a látogatókat Szegedre, méltó zárása lesz ez a fesztiválszezonnak. Jegyek korlátozott számban elérhetőek a fesztivál honlapján.

Nyitókép: Ótos Annabella felvétele