2024. október 7., hétfő

Subotić és Galonja a győztesek

ASZTALITENISZ
A zentai Tóth Éva a belgrádi STAK versenyzőjével, Dragan Subotićtyal az oldalán aranyérmes lett a vegyes párosok küzdelmében

A hétvégén Paraćinban rendezték meg az országos ifjúsági egyéni és páros bajnokságot, melyet a fiúknál a palánkai születésű, jelenelg a belgrádi STAK-ot erősítő Dragan Subotić nyert, a lányoknál pedig a Vajdaság bajnokságán is aranyérmes, dunacsébi Marija Galonja állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

Az éremtáblázat első helyén fölényesen a STAK végzett, négy arany- és egy ezüstéremmel, második a nagybecskereki Banat (1-1-1), harmadik a Zenta (1-0-2), negyedik és ötödik a Dunacséb és a törökkanizsai Obilić (1-0-1), hatodik a Kikinda (0-2-4), hetedik a Csóka (0-2-2), nyolcadik a C. zvezda (0-1-2), kilencedik a Vojvodina (0-1-1), tizedik, tizenegyedik és tizenkettedik a Topolya, a Versec és a Spartacus egy bronzéremmel.

Eredmények, fiúk, egyéni: 1. Dragan Subotić (STAK), 2. Bojan Crepulja (STAK), 3–4. Vladimir Radonjić (Kikinda) és Marko Petkov (Kikinda).

Páros: 1. Bojan Crepulja/Dragan Subotić (STAK), 2. Vladimir Radonjić/Marko Petkov (Kikinda), 3–4. Kristijan Dalea/Robert Fišer (Versec/Crvena zvezda) és Búss Imre/Nikola Popov (Kikinda/Vojvodina).

Lányok, egyéni: 1. Marija Galonja (Dunacséb), 2. Andrea Todorović (Vojvodina – Újvidék), 3–4. Gyurcsik Aliz (Zenta) és Dijana Holok (Banat – Nagybecskerek).

Páros: 1. Dijana Holok/Anelia Lupulescu (Banat/Obilić – Törökkanizsa), 2. Nikoleta Nikolić/Kormányos Zsanett (Csóka), 3–4. Aleksandra Radonjić/Gyurcsik Ali (Obilić/Zenta) és Hajnal Dorottya/Truzsinszki Viktória (Csóka/Topolya).

Vegyes páros: 1. Dragan Subotić/Tóth Éva (STAK/Zenta), 2. Robert Fišer/Dijana Holok (C. zvezda/Banat), 3–4. Marko Petkov/Marija Galonja (Kikinda/Dunacséb) és Stefan Kostadinović/Hajnal Dorottya (Spartacus/Csóka).