2024. július 30., kedd

Hosszabbított a Pastor–Krivokapić edzőpáros

Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, a zentai Marko Krivokapić 2019-ig meghosszabbította szerződését a Mol-Pick Szeged férfi-kézilabdacsapatával. A spanyol szakember és a segédedzője 2013-ban szerződött a kétszeres magyar bajnokhoz, eddig legnagyobb szegedi sikerüket az első idényben az EHF-kupa megnyerésével érték el.

Kiválóan érzem magam Szegeden, ahol olyan lehetőséget kaptam 2013-ban, amelyre régebben nem is számítottam. Úgy érzem, elégedettek lehetnek a munkámmal, és sokat fejlődtem 2013-hoz képest, a jövőben pedig a tapasztalataimmal még jobban tudok majd segíteni a mesternek és a csapatnak – mondta a delmagyar.hu-nak Marko Krivokapić, aki hozzátette, az U23-as csapatnál jól haladnak, az ifiknél még több feladatuk van. – Rengeteget kell még dolgoznunk a fiatalokkal is, de nagyon élvezem azokat a pillanatokat, amikor velük foglalkozhatok.

A magyar bajnokságban és a kupában is szeretnénk nyerni, ezért jöttünk ide két és fél éve. Nehéz lesz, de megpróbáljuk. A BL-ben is szeretnénk előrelépni, ami szintén nem könnyű, mivel tavaly a legjobb nyolcig jutottunk, azt pedig nehéz túlszárnyalni. Úgy kell felkészítenünk a csapatot, hogy olyanokkal is versenyben legyünk, akik anyagilag nagyobb lehetőségekkel rendelkeznek – mondta a keddi sajtótájékoztatón Juan Carlos Pastor.