2024. július 16., kedd

A TSC vereséget szenvedett Belgrádban

A Szerb Szuperliga rájátszásának első fordulójában az alapszakasz első két helyezettje mérte össze erejét. A Crvena zvezda együttese végül 4-1 (1-1) arányban múlta felül a TSC csapatát.

A piros-fehérek sorban a hatodik alkalommal hódították el a bajnoki címet.

A mérkőzés első negyed órájában a TSC csapata előtt mutatkozott több lehetőség, sőt a 12. percben Ilić kiugratását követően Jovanović továbbította a labdát a hálóba, azonban a partjelző lest jelzett, amit a VAR szobából is megerősítettek, így maradt a gól nélküli döntetlen.

A 19. percben azonban Borjan a tizenhatoson belül buktatta Jovanovićot és így tizenegyest ítélt a játékvezető, amit Đakovac értékesített. Ezt követően a hazaiak igyekeztek minél több helyzetet kialakítani.

Ezt követően a hazaiak nagy nyomás alá helyezték a TSC kapuját, aminek eredményeként a játékvezetői ráadás második percében Bukari egy nyolc méteres bombagóllal egyenlített.

A második játékrészben sem állt le a hazai csapat és egy ellentámadást követően Bukari a 61. percben szerzett góljával már fordított is a Crvena zvezda. Nyolc perccel később Pešić Kangának készítette le a labdát, aki húsz méterről lőtt a jobb felsőbe. A 4-1-es végeredményt a mérkőzés legjobbja, Bukari állította be a 75. percben.

A TSC a következő fordulóban a harmadik helyen tanyázó Čukarički csapatát fogadja.

Nyitókép: Srđan Stevanović/Starsport.rs