2024. július 16., kedd

Botrányos meccs Bajsán

A Vajdasági Liga északi csoportjának utólag lejátszott ligamérkőzésén a mintegy 350 néző minden olyat láthatott, amit nem kellene egy focimeccsen.

A mérkőzés folyamán teljesen egyértelművé vált, hogy a bírók mindent elkövetnek a ligában éllovas vendég sikeréért, s miután a hazaiak a meccs elején kihagyták a helyzeteiket, a Stanišić három góllal büntette őket, bár meg kell említeni, hogy a játékvezető a 35. percben a Bajsa soraiból kiállította Krivokapićot.

A második félidőben így a bajsaiaknak nem maradt más hátra, mint hogy mindent egy lapra feltéve támadjanak, s ez meg is hozta az eredményét, mert a 65. percben Tresiglavić betalált, s innentől ismét felpörögtek a dolgok, mert a 77. percben meg egy vendégcsatárt küldtek le a pályáról. A 80. percben Mitrović révén a hazaiak újra faragtak a hátrányból, s tovább rohamoztak, ám a sípmesterek mindent elkövettek, hogy megőrizzék a vendégek előnyét. Ebben főleg Ljubović oldalbíró jeleskedett, aki négyszer nem létező lest jelzett a bajsaiak kárára.

A mérkőzés után elszabadultak az indulatok, féltucatnyi piros lap villant, így a bajsaiak – azonkívül, hogy nem tudtak felzárkózni a szűk élcsoporthoz – eltiltásokra számíthatnak.

Bajsa: Bajsa–Stanišić 2:3 (0:3)

Bajsai pálya, 350 néző, vezette: Kmeta (Palánka). Góllövők: Tresiglavić a 65., Mitrović a 80., illetve Matijaš a 14., Erdélyi a 19. és Pjošta a 32. percben.

Bajsa: Damjanović, Nagy (Varga), Šević (Stanić), Rahić (Ivanov), Kaluđerović, Mitrović, Marjanović, Pantović, Krivokapić, Bátori, Lekaj.
Stanišić: Jeličić, Basarić, Knežević, Matijaš, Pjošta, Plavšić, Mitrović, Erdélyi, Vujin, Lazić, Vujišić (Đukić).

A liga élcsoportja: Stanišić 33, Bácska 30, Mladost (T) 28, Bajsa 24 pont stb.