2024. július 24., szerda
LABDARÚGÁS – EURÓPAI KUPAPOROND

Sorsoltak a BL-ben: Barca–PSG jön!

Az Európa-ligában a Crvena zvezda a Milannal találkozik

Hétfőn kora délután a BL-ben és az El-ben is kisorsolták az egyenes kieséses szakasz párosításait. A BL-ben az első meccseket február 16-án és 17-én játsszák, a visszavágókat egy héttel később. A döntőt 2021. május 29-én Isztambulban rendezik. Az El-ben a szerb Crvena zvezda is érdekelt volt: a belgrádi együttes a Milannal küzdhet a továbbjutásért. A második számú európai kupasorozatban az odavágókat február 18-án, a második mérkőzéseket 25-én játsszák. A finálét 2021. május 26-án bonyolítják le Gdańskban.
BL, a legjobb 16 párosításai: Borussia (M)–Manchester City, Lazio–Bayern, Atlético–Chelsea, Leipzig–Liverpool, Porto–Juventus, Barcelona–PSG, Sevilla–Borussia (D), Atalanta–Real Madrid.
El, a legjobb 32 párosításai: Wolfsberger–Tottenham, Dinamo (K)–Brugge, Sociedad–Manchester United, Benfica–Arsenal, Crvena zvezda–Milan, Antwerpen–Rangers, Slavia (P)–Leicester, Salzburg–Villarreal, Braga–Roma, Krasznodar–Dinamo (Z), Young Boys–Leverkusen, Molde–Hoffenheim, Granada–Napoli, Makkabi Tel-Aviv–Sahtar, Lille–Ajax, Olympiakosz–PSV.