2024. július 27., szombat
FOCIMIX

Ibrahimović ismét Milánóban?

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan fél évre szeretné leigazolni korábbi labdarúgóját, Zlatan Ibrahimovićot. A lapok azt írják, hogy a klub már meg is kezdte a tárgyalásokat a 38 éves svéd támadó menedzserével.

Ibrahimović – aki két év után most hagyta el az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxyt – 2010 és 2012 között már játszott a milánói csapatban.

Cuadrado hosszabbított

Két évvel, 2022 nyaráig meghosszabbította szerződését a Juventus labdarúgócsapatánál Juan Cuadrado. A 31 éves kolumbiai válogatott játékos 2015-ben érkezett Torinóba a Chelsea-től. Először kölcsönben szerepelt a Juventusban, majd 2017-ben véglegesítették a klubváltást. Eddigi szerződése a mostani szezon végéig szólt.

A szélső a Chelsea-vel egy, a Juventussal négy bajnoki címet szerzett, utóbbi csapattal három olaszkupa-győzelmet és egy olaszszuperkupa-diadalt is begyűjtött. A torinói együttesben 151 mérkőzésen lépett pályára, és 15 gólt szerzett. Pályafutását az Independiente Medellinben kezdte 2008-ban, majd futballozott az Udinesében, a Leccében és a Fiorentinában, mielőtt Londonba került. Hazája válogatottjában 90 mérkőzésen játszott.

Costát megműtötték

Sikeres porckorongsérv-műtéten esett át csütörtökön Diego Costa, az Atlético Madrid labdarúgója. Arról egyelőre nincs hír, hogy a 31 éves, brazil születésű spanyol válogatott támadónak mennyi időt kell kihagynia. A spanyol média ugyanakkor azt írta, a játékos legalább három hónapig pihenőre kényszerül.

Az Atlético Madrid jelenleg a harmadik helyen áll a spanyol bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig jó esélye van a nyolcaddöntőbe jutásra. Costa a mostani szezonban 15 meccsen két gólt szerzett és három gólpasszt adott.