2024. szeptember 11., szerda

Boris Becker Đoković új edzője!

Novak Đoković edzői csapata tegnaptól egy új névvel lett gazdagabb. A világranglista második helyén álló szerb játékos, akit az ITF Serena Williamsszel együtt a sportág 2013-as világbajnokának kiáltott ki, szerződtette a német hírességet, Boris Beckert, aki ezentúl a vezetőedző szerepet tölti be, de a stábban marad az eddigi edző, Marijan Vajda is.

Đoković és Becker is bíznak benne, hogy együttműködésük eredményes lesz, s a szerb teniszező az elkövetkező időszakban elsősorban a Grand Slam-tornákon aratja majd a győzelmeket.

Aleksandra Krunić gyönge eredménnyel zárta a 2013-as évet. A ranglistán 144. helyezett szerbiai teniszezőnő harmadik kiemelt volt az ankarai 50 ezer dolláros összdíjazású ITF-tornán, ahol a második fordulóban esett ki. Krunić a rajton könnyen győzött az ismeretlen francia Alix Collombon ellen, tegnap reggel viszont két játszmában szenvedett vereséget a 23 éves és a listán 261. brit Naomi Broadytól. Barbara Bonić a mexikói Meridában a 2. fordulóban a 22 éves amerikai Julia Boseruppal találkozik, a magyar Lukács Vandának a francia Josepha Adam elleni első antalyai meccse pedig tegnap volt műsoron, de a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a műsor jelentősen késett.