2024. július 19., péntek

Március 2-án nyílt nap az MTTK-n

A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar eseményén az érdeklődő diákok az ingyenes felvételi-felkészítőről is informálódhatnak

Március 2-án 9 és 13 óra között nyílt napot tart a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. A rendezvényre Vajdaság egész területéről várják a középiskolásokat és a szülőket egyaránt. Az esemény során a részvevők játékos foglalkozásokon keresztül ismerhetik meg a Kar által nyújtott képzési kínálat lehetőségeit, míg a szülőket az intézmény oktatói tájékoztatják az MTTK programjáról és kínálatáról egy szülői értekezlet keretében.
A nyílt napon a középiskolások amellett, hogy megtapasztalhatják az intézmény egyedi hangulatát, megismerkedhetnek többek között az MTTK tevékenységével, valamint információkat kaphatnak az ingyenes felvételi-felkészítőről, egyúttal pedig az ösztöndíj- és kollégiumi lehetőségekről is tájékozódhatnak. 
Idén ősszel okleveles tanító, okleveles óvodapedagógus és okleveles kommunikátor szak nyílik a szabadkai felsőoktatási intézményben. 
A nyílt napra előzetesen az office@magister.uns.ac.rs e-mail-címen vagy a 024/624-444-es telefonszámon lehet jelentkezni. Az eseményen való részvétel ingyenes.

Nyitókép: Molnár Edvárd felvétele