2024. július 16., kedd

Elrajtolt a Deja Vu retrófesztivál Szegeden

A cikkhez tartozó képgalériát ITT tekinthetik meg.

Délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn, ahol a két házigazda MOLNÁRBÉ és LEVI köszöntötte az első fesztiválozót, aki egy exkluzív fesztivál csomaggal lett gazdagabb.

A bemelegítést az idén pályafutásának 30. évfordulóját ünneplő szegedi BIGIBOY vállalta magára, akit a szegedi születésű DJ DOMINIQUE követett, aki mindent megtett, hogy a verőfényes napsütésben igazi fesztivál hangulatot varázsoljon! Az őt követő TNT együttes, azaz Dobrády Ákos és Inti koncertjére megtelt a fesztivál, hogy fiataloktól örök fiatalokig együtt énekelje mindenki a Titkos üzenetet, vagy épp a Bolond, aki sír egy lány utánt!

A TNT után érkezett az első külföldi sztár fellépő, a moldáv O-ZONE együttes, akik ’Dragostea din Tei’ című dalukkal felrobbantották a fesztivál színpadát, őket követte az idén 20 éves fennállását ünneplő PEAT JR & FERNANDO feat. SHEELA formáció, akik tényleg biztosítottak mindenkit arról, hogy ’Itt a nyár’!

Az estét a DEJA VU Nagyszínpadán először járó ATC folytatta, akivel együtt énekelt a közönség, majd pedig a hab a tortán az igazán látványos és őrületes show-al készülő REDNEX volt, akiknek tagai az ATC-vel együtt hajnalig buliztak a Partyarénában, ahol ezen az estén Bárány Attila és Molnárbé szórakoztatott, még a másik éjszakai helyszínen Nacsa Norbi és Peat Jr játszotta az igazi kedvenceket a 90-es és 2000-es évekből!

Az időgépből ma sincs kiszállás, érkezik a 80-as és 90-es évek ikonja Zoltán Erika, az ACE OF BASE formációval rekordokat döntögető JENNY BERGGEN, a holland techno duó a 2 UNLIMITED, de egy exkluzív show-al érkezik EDWARD MAYA és VIKA JIGULINA, Náksi Attila, és a DEJA VU két közönségkedvence: CASSCADA és BASSHUNTER!

A buli természetesen éjfélkor sem áll meg, mert az éjszakai helyszíneken olyan djkre lehet majd bulizni, mint BIGIBOY, GANGO, DJ SZATMÁRI és ERŐS vs. SPIGIBOY!
Jegyek még korlátozott számban elérhetőek a fesztivál honlapján (www.dejavufesztival.hu), illetve a helyszínen.

Nyitókép: Ótos Annabella felvétele