2024. július 30., kedd

Megvédte titulusát a Vojvodina

Megvédte titulusát a Vojvodina

A szerbiai kézilabda Szuperliga rájátszásának 10., utolsó fordulójában a Vojvodina 33:30 arányban legyőzte a C. zvezdát, s ezzel megvédte titulusát. A székvárosiak történetében ez a harmadik bajnoki cím.

Pálmarsson a Veszprémben

A Veszprém férfi kézilabdacsapata hároméves szerződést kötött a Kiel 23 éves izlandi irányító-átlövőjével, Aron Pálmarssonnal. A kontraktus 2015. július 1-től lépérvénybe. Mint ismeretes, a Veszprém már korábban bejelentette Lékai Máté, Gasper Marguc és Mikler Roland megszerzését, és szintén nyáron csatlakozik Kielből Christian Zeitz. Hírek szerint még egy beálló Veszprémbe tart, méghozzá a 24 esztendős svéd Andreas Nilsson a Hamburgtól.

Világbajnok a Siófokban

A német világbajnoki bronzérmes Nina Wörz után újabb nemzetközi klasszis érkezését jelentette be a Siófok női kézilabdacsapata a brazil világbajnok Daniela Piedade személyében, aki szintén a ljubljanai Krimből érkezik. A 138-szoros válogatott három olimpián is pályára léphetett (2004, 2008, 2012), és a 2013-as szerbiai világbajnokságot aranyéremmel zárta.