2024. július 29., hétfő
LABDARÚGÁS – SZABADKAI MINŐSÉGI SERDÜLŐLIGA

Hét gól és sok izgalom a rangadón

A forduló rangadóját a második helyen tanyázó szabadkaiak kezdték veszélyesebben, a 8. percben Sasić lövése csak centikkel kerülte el a kaput. Hét perc múlva a listavezető hazai csapat megszerezte a vezetést: egy jó ütemű kiugratást követően a tóthfaluiak gólzsákja, Ábrahám lőtt a kapu jobb sarkába. A harcias vendégegyüttes a 23. percben egyenlített, Sasić akciója után a kapusról kipattanó labdát Hadžimusović lőtte közelről a kapuba. Fordulás után felpörögtek az események, az 52. és a 63. perc között négy gólt is láthattak a nézők, a tóthfalui gárda azonban még 4:2-es előnynél sem nyugodhatott meg, a vendégek ugyanis tíz perccel a vége előtt szépítettek, majd beszorították a hazaiakat, akik a bírói ráadásban megszerezhették volna az ötödik góljukat is, Ivanov azonban a kapu torkából mellélőtt. A Nyers István Akadémia U17-es csapata továbbra is százszázalékos a bajnokságban, a fiúk eddig mind az öt bajnokijukat megnyerték.

Tóthfalu: Nyers István–Bácska 1901 4:3 (1:1)

Tóthfalui pálya, 20 néző, vezette: Tornjanski (Törökkanizsa). Góllövők: Ábrahám a 15., az 52., Fényszárosi a 60., Romoda a 63., illetve Hadžimusović a 23. és Sasić az 59., a 80. percben.

Nyers István: Triznya, Kovács (Fazekas), Kökény, Božić, Denkovity (Oroszi), Virág, Romoda, Apró (Viola), Ábrahám (Milošević), Ivanov, Fényszárosi.

Bácska 1901: Csota, Malavražić, Kujundžić, Veličković (Šarić), Ilić, Prole, Juhász Szalma, Ljubičić (Pejčić), Hadžimusović, Eldion, Sasić.