2024. augusztus 6., kedd

A Lehel a tavaszi idényben is indul

A muzslyai Lehel Labdarúgóklub vasárnap megtartotta a rendkívüli tisztújító közgyűlését. A helybéliek régóta panaszkodnak, hogy igen nehéz helyzetbe került a sportélet a 8000 lakosú Muzslyán… És nagy bajban van a közel 75 éves múltú Lehel Labdarúgóklub is. A klubot rendezetlen számlák terhelik, keringenek a sportklub öthektárnyi területének a tulajdonjogával kapcsolatos mendemondák, miközben a sportigazgató, majd a labdarúgócsapat edzője is elhagyta a játékosokat.

– A rendkívüli közgyűlésre, amit a tagok eszközöltek ki, azért került sor, mert visszamenőleg öt alkalommal nem volt ki a megfelelő létszám, és határozatképtelen volt a vezetőség – nyitotta meg a rendkívüli ülést a volt elnök, Simon Ferenc.

Szabad ülőhely szinte nem is volt a muzslyai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület nagytermében az új választásokkal kapcsolatos rendkívüli közgyűlésen, ahol új vezetőséget választottak a tagok.

Az elnök Váci Mihály lett, aki egyben az igazgatóbizottság elnöke is. Az igazgatóbizottság további tagjai: Horváth Zoltán, Dani János, Borbély Lajos, ifj. Tápai János, Csíkos Ernő és Szabó István, a klub új titkára Dejan Petrović. Az ellenőrző bizottság tagjai: Kovács Zoltán, Bodócsi Zoltán és Budai János.

– Nehéz helyzetben van a Lehel Labdarúgóklub. Tavaly a bajnokság befejező fordulóiban a játékosok magukra voltak hagyva, ám egyetlen meccset sem hagytak ki, amiért köszönet jár nekik. Az új vezetőség elsődleges feladatának vette, hogy megmentse és megőrizze a Lehelt. A hamarosan sorra kerülő igazgatóbizottsági ülésen megválasztjuk majd az edzőt is. A célunk bennmaradni a ligában, hogy megerősítsük a csapatot, hogy minél több játékost, nézőt, támogatót toborozzunk a Lehel köré. A dilemma megszűnt! A Lehel indul a tavaszi idényben is – jelentette ki lapunknak Váci Mihály, a Lehel FK új elnöke.