2024. július 19., péntek

Itthon könnyedén nyer a TSC

SZUPERLIGA
Ivanjica: Javor–TSC 0:3 (0:3)

Városi Stadion, 1500 néző, vezette: Milanović (Ćuprija). Gólszerző: Stanić a 20. (11-esből), Jovanović a 37. és Pantović a 45. (11-esből) percben.
Javor: Manojlović, Dolmagić, Tojčić, Obradović, Miletić, Eliomar Silva, Doucouré (Petrović), Ibrahim Tanko (Bosić), Gojković, Campbell (Bayere Junior), Gigić (Kopitović).
TSC: Ilić, Đorđević, Antonić, Čalušić, Radin (Kuveljić), Cvetković, Stanić (Vulić), Petrović, Jovanović (Ćirković), Rakonjac (Milovanović), Pantović (Vlalukin).
Már az elején gyors támadásokkal próbálkoztak a topolyaiak, több helyzetet is kialakítottak. Nem is kellett sokáig várni a gólra, a TSC gyorsan vezetéshez jutott, amikor a 19. percben Jovanovićot csak szabálytalanul tudták megakadályozni a gólszerzésben. Stanić magabiztosan váltotta gólra a büntetőt, majd a 37. percben Jovanović is betalált. A félidő vége előtt Pantović is sikeres volt egy újabb jogosan megítélt büntetőből. Rakonjac a félidő utolsó percében kishíján négygólosra növelte csapata előnyét, de 16 méterről leadott hatalmas bombája kicsivel a léc felett hagyta el a játékteret. A második félidőben a TSC magabiztosan őrizte jelentős előnyét, nem sok említésre való dolog történt ebben a játékrészben. A hazaiaknak még helyzetei sem adódtak, a topolyaiak mezőnyfölénye pedig már nem hozott további találatokat.

A 3. fordulóban: Javor–TSC 0:3, Napredak–Mladost 0:1, Radnik–Novi Pazar 0:0. Az élmezőny: Crvena zvezda 12, TSC 10, IMT, Partizan, Čukarički és Mladost 7 pont stb.

NŐI SZUPERLIGA

Az 1. fordulóban: Spartacus–Zemun 2:1

VAJDASÁGI LIGA

A 2. fordulóban: Hercegovac–Đurđin 5:1, Obilić–Ravangard 3:0, Preporod–Bajsa 0:0, Hajduk–Mladost (P) 2:0. Az élmezőny: Obilić, Vojvodina és Sloga 6, Mladost (A), Radnički és Bajsa 4 pont stb.

SZABADKAI LIGA

A 2. fordulóban: Csóka–Zenta 2:5, Sutjeska–Jedinstvo 4:0. Az élmezőny: Srbobran, Udarnik és Iskra 6, Zenta és Tomislavci 4 pont stb.