2024. augusztus 4., vasárnap
LABDARÚGÁS - SPARTACUS

Kurćubić helyett Mojsilović

A szabadkai péntek este kiadott közleményében tudatta a nyilvánossággal, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Petar Kurćubićtyal, a csapat edzőjével, akinek a helyét Stevan Mojsilović veszi majd át. Az új edző az idény elején a szabadkai utánpótlás iskolában a szakmai stáb irányítója volt.

„A már bizonyított Mojsilovićtól azt várjuk, hogy frissességet hozzon a csapatba. Kurćubić kétszer is ült a Spartacus kispadján, s ezen időszakok alatt a fáradhatatlan munkás benyomását keltette, s felismerhető nyomot hagyott maga után. Sajnos azonban a körülmények alakulása és a nehéz tavaszi sorsolás miatt oda jutottunk, hogy a Spartacus egy irigylésre nem méltó helyzetben találta magát” – olvasható a közleményben, amelyet Branislav Gugić alelnök írt alá.
Mojsilović a húsvéti ünnepek miatt hétfőn kezdi majd meg a munkát, s hivatalos mérkőzésen először pénteken ülhet a szabadkai együttes kispadján, amikor a Spartacus ellenfele a kruševaci Napredak lesz.
A klub közleménye szerint, Kurćubić – a gyenge eredmények miatt – pénteken már felajánlotta lemondását Dragan Simovićnak, a szabadkai klub elnökének.
A Spartacus 22 forduló után 24 ponttal a 10. helyen áll a szerbiai Szuperligába.