2024. augusztus 3., szombat
NŐI LABDARÚGÁS, SZERB KUPADÖNTŐ

A Spartacus újabb trófeája

Ópázova: Spartacus–LASK Crvena zvezda 3:1 (1:1, 0:1)

Ópázovai főpálya, 200 néző, vezette: Kuzmanovic (Lazarevac). Góllövők: Nikolić a 100., a 118., Poljak a 85., illetve Stefanović a 45. percben.

Spartacus: Kostić, Ilić, Krstić, Radanović, Slović, Malešević (Pavlović), Poljak, Filipović, Nikolić, Damjanović, Matić (Marenić).

LASK Crvena zvezda: Vuković, Živanović (T. Đorđević), Stojanović, Đuriček, Bobić, Trišić, Pantelić, Erać, Stefanović (Aranđelović), Blagojević, K. Đorđević.

A Spartacus női csapata a bajnokság után a nemzeti kupában is megvédte elsőségét. Az ópázovai sportközpontban lejátszott fináléban a szabadkaiak játszottak végig fölényben, a vezetést mégis a belgrádiak szerezték meg egy szabadrúgást követően az első félidő ráadásában. A folytatásban majd felbillent a pálya, a Spartacus játékosai azonban egészen a hajráig nem tudtak túljárni a remek teljesítményt nyújtó Milena Vuković eszén. Öt perccel a vége előtt Poljak egy fejes góllal egyenlített, így a csapatok számára jöhetett a kétszer tizenöt perces hosszabbítás, amely során a bosnyák válogatott Nikolić két találatával eldöntötte a mérkőzést.