2024. július 21., vasárnap

Bravúros pontszerzés a Marakanán

A Szerb Szuperliga 10. fordulójában a Crvena zvezda csapata fogadta a TSC együttesét Belgrádban, ahol a vendégek bravúros 1-1 (1-1) arányú döntetlent harcoltak ki.

A TSC csapata sorban a hatodik mérkőzésén őrizte meg veretlenségét a szerb bajnokkal szemben. A Crvena zvezda számára ez már a második döntetlenül végződött mérkőzés a jelenlegi idényben.

A piros-fehérek már a mérkőzés elejétől kezdve nyomást gyakoroltak a topolyai csapatra, azonban a kialakított helyzetek ellenére nem sikerült bevenniük a vendégek kapuját.

A TSC az első félidő vége felé bátran támadásba lendült, Borjannak a 36. percben kellett nagyot védenie, majd a 42. percben érkezett a hidegzuhany a hazaiak számára, amikor Jovanović kihasználta Azarov hibáját és megszerezte a vezetést a vendégeknek.

A hosszabbítás második percében Milunović a kapufára fejelte a labdát, majd a kippattanó Ilić kapus lábához ért, így végül megszületett az egyenlítő találat.

A szünetet követően folytatódott a hazai csapat nyomásgyakorlása, azonban a TSC védelme szilárd maradt, az idő múlásával pedig a Crvena zvezda játékosai egyre ötlettelenebbül játszottak, így megmaradt az első félidőben kialakult eredmény.

A mérkőzést követően a TSC a negyedik helyen áll a bajnokságban, a következő fordulóban pedig a lazareváci Kolubara csapatát fogadja hazai pályán.