2024. október 7., hétfő

Hasznos túra

LABDARÚGÁS – ZENTA

Mint arról a csütörtöki számunkban beszámoltunk, a Zenta csapata barátságos mérkőzésen 3:0-ra nyert a magyar I. ligában szereplő Kaposvár ellen, amely nem a legjobb felállításában lépett pályára, ugyanis az első csapatból hat meghatározó játékos hiányzott. Ez azonban nem kisebbíti a zentaiak sikerét, ugyanis még ők is a felkészülés elején vannak, a bajnokság csak március 15-én kezdődik.

A Kaposvár ellen Jović kétszer, Stojanov pedig egyszer volt eredményes. A Zenta a kétnapos magyarországi kiruccanás során még egy mérkőzést játszott, melyen az észak-bácskai csapat műfüves pályán, reflektorfény mellett Vukobrat góljával 1:0-ra nyert a Kozármisleny ellen. A győzelem nagyobb arányú is lehetett volna, ugyanis a zentaiak háromszor is a kapufát találták el.

– Egy nagyon sikeres kétnapos túrán vagyunk túl, s ezt nemcsak a két győzelem miatt mondom, hanem azért is, mert a Kaposvárral és a Kozármislennyel is szóban már megegyeztünk a további együttműködésünkről, s másfél hónapon belül aláírjuk az ügyvezető igazgatókkal, Illés Jánossal és Fileki Attilával a szerződést, melynek értelmében szoros kapcsolatot alakítunk majd ki mindkét klubbal. Két jó mérkőzést játszottunk a múlt héten, és annak külön örülök, hogy valamennyi játékosunk, beleértve a felnőttcsapatnál szárnyaikat bontogató legfiatalabbakat is, pályára lépett – mondta Özvegy József, a zentai klub titkára.