2024. július 18., csütörtök

TSC Camp – ötödször is

Javában zajlik a TSC Labdarúgó-akadémián a szuperligás csapat nyári tábora. Már ötödik alkalommal szervezik meg a 7–12 éves korosztály számára a TSC Campot. A gyerekekkel több korcsoportban foglalkoznak a TSC szakmailag képzett edzői. Előre meghatározott programok szerint tartják meg az edzéseket, szórakoztató, könnyedebb változatban. A cél, hogy a gyerekek játékos formában sajátítsák el a labdarúgás alapjait.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója és Draskovics Borisz, a TSC alközpontjainak főkoordinátora nyitotta meg a tábort, amelynek idén mintegy 120 résztvevője van. Az akadémia nyújtotta kiváló feltételek mellett zajlanak az edzések, közben van ebéd, szórakoztató programok és pihenő.

A kicsik nagy elánnal vetették bele magukat a munkába (Fotó: Tóth Péter felvétele)

A kicsik nagy elánnal vetették bele magukat a munkába (Fotó: Tóth Péter felvétele)

A gyerekek játékos feladatokat kapnak, illetve változatos technikai, taktikai és ügyességi gyakorlaton vehetnek részt, valamint elméleti felkészítést is szerveznek a számukra. Palágyi a megnyitón elmondta, ez alatt az öt nap alatt szeretnék a gyerekekkel még jobban megkedveltetni a sportot, egyben pedig betekintést engedni nekik a profi sportolók világába.

A TSC az európai porondon is bemutatkozott, a gyerekeket ezért arra biztatta, merjenek nagyot álmodni.

Nyitókép: Tóth Péter felvétele