2024. július 18., csütörtök
LABDARÚGÁS – SZUPERLIGA

Hosszabbítások és vereség a TSC-nél

Zenta: TSC–Napredak 1:3 (1:0)

Városi stadion, vezette: Široki (Szendrő). Gólszerzők: Milićević a 31., illetve Bačanin a 61., a 78. és Melunović a 69. percben.

TSC: Filipović, Petković, Antonić, Damjanović, Petrović (Tomašević, 56.), Banjac (Santrač, 73.), Tomanović, Stanojev (Ratkov, 73.), Milićević, Zec (Duronjić, 56.), Lukić.

Napredak: Ostojić, Zonjić, Mršić, Marinković, Spremo, Kostić, Tomić, Čečarić, Milunović (Ćuković, 55.), Kocić (Bačanin, 55.), Melunović.

Szerda délelőtt négy játékos hosszabbította meg szerződését a TSC-nél: a csapat magvához tartozó Varga, Jorgić, Antonić és Petrović jövőre is az oroszlánokat erősíti majd. Ma délután a kék-fehérek Zentán fogadták a kruševaci Napredakot. A meccset jobban kezdték a hazaiak, Milićević révén pedig a 31. percben meg is szerezték a vezetést. A folytatásban sajnos már nem ment ilyen jól a játék Krstajić legénységének. A fordulás után a csereként beálló Bačanin egalizált, pár pillanattal később pedig Melunović már a vendégek javára fordította az állást. A TSC védői a 78. minutumban is megadták magukat, a végeredményt így Bačanin állította be. A vereség miatt a TSC visszacsúszott a hatodik helyre, s már csak hét pont az előnye a kiesőjelölt Rad előtt.

Szerb Szuperliga, a 34. forduló: Bačka–Zlatibor 0:1, Čukarički–Mladost 4:2, Novi Pazar–Voždovac 0:2, Mačva–Radnik 0:5, Metalac–Rad 3:0, Radnički (N)–Inđija 2:0, Spartacus–Javor 0:2, TSC–Napredak 1:3. A Proleter–Partizan és a C. zvezda–Vojvodina találkozót lapzárta után játszották.

Az élcsoport: C. zvezda 95, Partizan 83, Čukarički 68, Vojvodina 66, Radnik 52, TSC 49, ... Spartacus 47 pont stb.

A következő fordulóban (május 4., 5.): Bačka–Novi Pazar, Javor–Proleter, Mladost–Voždovac, Napredak–Čukarički, Radnik–Spartacus, Inđija–Mačva, Partizan–TSC, Vojvodina–Radnički (N), Zlatibor–Metalac, Rad–Crvena zvezda.