2024. július 18., csütörtök

Sikeresen lezajlott a Deja Vu Fesztivál Szegeden

A cikkhez tartozó képgalériát ITT tekinthetik meg.

Június 6-a és 8-a között Szeged újra Magyarország retro-fővárosává vált, ugyanis ezen a három napon került megrendezésre a Deja Vu Fesztivál. Az Újszegedi Partfürdőn a 90-es és 2000-es évek legnagyobb magyarországi és nemzetközi sztárjai léptek fel, életre keltve a korszak legemlékezetesebb slágereit.

Az idei fesztivál különlegessége volt a számos külföldi világsztár jelenléte. A közönség olyan neves előadókat láthatott, mint Melanie C a Spice Girls-ből, a 2 Unlimited, Jenny Berggren az Ace of Base-ből, az Alcazar, az O-Zone, a Rednex, Cascada, DJ Antoine, az ATC, Edward Maya és Vika Jigulina, valamint Basshunter. Sajnos Haddaway-nek le kellett mondania a fellépését, de a fesztivál így is fergeteges hangulatban zajlott.

A hazai sztárfellépők között volt a TNT (Dobrády Ákos és Inti), Zoltán Erika, LL Junior, a 4F Club, DJ Dominique, Peat Jr & Fernando feat. Sheela, Náksi Attila és DJ Sterbinszky, akik mind nagy sikerrel szerepeltek.

A fesztivál éjszakai programjai is emlékezetesek voltak, két helyszínen lehetett bulizni Bárány Attilával, Erős és Spigiboy-al, DJ Szatmárival, Rakonczai Imrével, DJ Bigiboy-al, Nacsa Norbival, DJ Tokával, MolnárBé-vel, Gangoval, Gabriel B-vel és a Millennium Kids-el egészen a hajnali órákig.

A háromnapos eseményt egy látványos End Show zárta, ahol táncosok, speciális effektek és tűzijáték koronázta meg a fesztivált. A VIP vendégek számára külön VIP terület és lounge biztosította a kényelmet és pihenést két koncert között.

A szervezők elégedetten zárták az idei Deja Vu Fesztivált, és már most elkezdték a jövő évi előkészületeket. Szeged ismét bebizonyította, hogy méltó helyszíne a nyár egyik legnagyobb zenei eseményének, és a rajongók már most várják a következő évet. A SUPER EARLY BIRD jegyek már elérhetőek a www.dejavufesztival.hu oldalon 22.999 Ft-os áron. Érdemes minél hamarabb megvásárolni a bérleteket a retro-őrülteknek, hogy időben és kedvezményes áron biztosítsák a helyüket a 2025-ös fesztiválon. A következő Deja Vu Fesztivál 2025. június 6-án, 7-én és 8-án, a pünkösdi hosszú hétvégén kerül megrendezésre.

 

Nyitókép: Ótos Annabella felvétele