2024. július 29., hétfő

Idén is színes a SZIN

Öt színpadon 150 zenekar és előadó a Szegedi Ifjúsági Napokon

Egy év kényszerszünet után újra fesztiválozók vették birtokukba a terepet az újszegedi Partfürdőn, hiszen ma startolt el Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező rendezvénye, a Szegedi Ifjúsági Napok. A több mint öt évtizedes múltra visszatekintő SZIN idén augusztus 25-e és 29-e között kerül megrendezésre. Öt színpadon több mint 150 magyarországi zenekar és előadó várja a nagyérdeműt. A koncertek mellett napközben lehetőség van különböző ismeretterjesztéssel és sporttal kapcsolatos tevékenységek látogatására is.

A bizonytalan beutazási lehetőségek miatt a SZIN szervezői idén kizárólag magyarországi előadókban gondolkodtak, ám ettől függetlenül mindenféle zenei stílus kedvelői találhatnak maguknak kedvükre való koncertet a bőséges választék közül. Fellép majd többek között Rúzsa Magdi, a Tankcsapda, Majka & Curtis, a Punnany Massif, Ákos, a Halott Pénz, a 30Y, a Bohemian Betyars, a FISH!, a Beatrice, a Wellhello és még sokan mások.

A fesztivál helyszínén lehetőség van jegyvásárlásra, a bérlet 30 000 forint, a napijegy 11 000 forintos áron szerezhető be. A pandémia miatt csakis oltási igazolvány felmutatásával látogatható a rendezvény. A fellépők teljes listája napi lebontásban, valamint minden további információ megtalálható a rendezvény honlapján, amely a www.szin.org címen érhető el, illetve a SZIN Facebook-oldalán.