2024. október 7., hétfő

Rangadók Törökkanizsán és Zentán

ASZTALITENISZ

A hétvégén három rangadót is rendeznek a női Szuperligában: a címvédő és eddig százszázalékos teljesítménnyel a táblázat első helyén álló Vojvodina ma (szombaton) délelőtt Törökkanizsán vendégszerepel a harmadik helyen álló Obilićnél, délután fél négykor pedig a tavalyi döntő ismétlésére kerül sor Zentán, ahol a város nevét viselő csapat szintén a székvárosi együttest fogadja.

A Vojvodina 10 mérkőzésből 30 pontot gyűjtött, a Zentának 11 meccsből 25, az Obilićnek 10 mérkőzésből 22 pontja van. A harmadik rangadóra is Törökkanizsán kerül sor, hiszen a táblázat negyedik helyezettje, a Topolya, amely 22 pontot gyűjtött, szombaton 17 órakor az Obilićtyel játszik.

A hétvégi program, férfiak (szombat): Crvena zvezda–Spartacus (17 óra), Banat–Versec (17 óra), Smederevo–Kikinda (18 óra), a Vojvodina–Partizan mérkőzés lapzárta után ért véget, a Stenes–STAK mérkőzést kedden játsszák. A 11. fordulóból elhalasztott mérkőzés: STAK–Kikinda (szombat, 14 óra).

Nők (szombat): Banat–Versec (11 óra), Zenta–Vojvodina (15.30), Obilić–Topolya (17 óra). Vasárnap: Dunacséb–Stari Grad (11 óra).

A 12. fordulóból elhalasztott mérkőzést, a Vojvodina–Obilićet szombaton 11 órakor játsszák Törökkanizsán.