2024. július 30., kedd
KISPÁLYÁS LABDARÚGÓTORNA

A kanizsai Bucko Trans a nyertes

A Bucko Trans csapata (A szerző felvétele)

A Bucko Trans csapata (A szerző felvétele)

A törökkanizsai kispályás labdarúgótorna végjátékában a kanizsai Bucko Trans csapata 4:2 arányban múlta felül a tiszaszentmiklósi Zrno együttesét. A találkozó Bauk Nebojša öngóljával indult, az előnyt pedig Saša Sarapa növelte 2:0-ra. A Zrno hátrányát Pócs Dániel csökkentette még a szünet előtt. A második félidőben Goran és Boris Popović is betalált, innentől pedig hiába a tiszaszentmiklósiak offenzívája, Strahinja Banov már csak szépíteni tudott. Az előny megőrzésében nagy szerepet vállalt a kanizsai gárda kapusa, Nikola Stijović.

A harmadik helyért zajló küzdelemben a hazai közönség előtt játszó TR Slavica 2:1-re győzött a mokrini Tatatatira ellen. Bár a mokriniak szereztek vezetést, Igor Dimitrov jó formájának köszönhetően sikerült a fordítás a törökkanizsaiaknak.

Az első helyezett társaság 120 ezer dinárral, a második 60 ezerrel, a dobogó legalsó fokára felálló együttes pedig 30 ezer dinárral gazdagodott. A juniorok mezőnyében a legsikeresebbek az Autsajderi és a Drim tim nevű csapatok lettek, a fináléban előbbi gárda diadalmaskodott 3:0 arányban.