2024. július 16., kedd

Magabiztos TSC-győzelem

Jó játékkal újabb bajnoki pontokat gyűjtött be a TSC

Topolyai TSC Aréna, 4100 néző. Vezette: Trifković (Belgrád). Góllövők: Stanić a 6-ik, Đakovac a29-ik percben.

TSC: Simić, Krstić, Stojić, Antonić, Milosavljević (Cvetković), Radin, Stanić, Đakovac (Rakonjac), Petrović, Pantović (Jovanović), Ćirković (Sós).

Čukarički: Samurović, Stanković, Jovanović, Stevanović, Tošić, Kovač (Docić), Sisoko, Nikčević, Miladinović (Adžić), Ivanović (Milojević), Cvetković (Melo).

A TSC hazai pályán meggyőző fölénnyel, magabiztos játékkal nyert a Čukarički ellen. Mivel a Partizan mérkőzése később kezdődött, a topolyai csapat a tabella második helyét foglalta el, de már korában bebiztosította minimum a harmadik helyet.

A TSC Arénában megrendezett mérkőzésen a Čukaričkinek nem sok esélyt adott a motiváltan, ötletesen játszó topolyai csapat. Petar Stanić hatodik percben betalált, nem sokkal később Ćirković majdnem növelni tudta az előnyt. Ifet Đakovac a 29-ik percben megduplázta az előnyt. Pantovićnak is volt még jó helyzete, a vendégek csupán néhány szögletet tudtak kiharcolni. A második félidőben is a TSC dominált, rutinosan őrizték előnyüket a találkozó végéig.

A topolyai együttes legközelebb pénteken lép pályára, 18:30-tól a lučani Mladost vendége lesz. Az utolsó fordulóban hazai pályán a Napredak lesz majd az ellenfél.

 

Nyitókép: TSC