2024. október 9., szerda
NŐI LABDARÚGÁS

Továbbra is hibátlan a TSC utánpótlása

Csizmár Zsolt együttese továbbra is hibátlan a Fejlesztési Liga északi A csoportjában. A negyedik játéknapon a topolyaiak U15-ös csapata Kumánon (Kumane) vendégszerepelt, ahol a zöld mezes lányok már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. A vendégeknél ezúttal is betalált Pataki Petra, akinek ez már a 14. gólja volt a bajnokságban. A topolyaiak utánpótláscsapata a hétvégén a sziváci Polet gárdáját látja vendégül.

Kumán: Módos–TSC 0:5 (0:4)
Október 2. Stadion, 30 néző, vezette: Tomić (Nagybecskerek). Góllövők: Stojanović a 27. és a 31., Ivković a 17., Pataki a 30. és Kol a 43. percben.
Módos: Malić, Gajinov, Sasić, Romanov (Dajić), Harcsa (Milosavljević), Szántó, Dimitrijević, Perić, Dejanović, Sekulić, Pejičić.
TSC: Tanasić, Kókai D. (Kókai K.), Todorović (Fabijanović), Kol, Pataki, Gambiroza, Stojanović (Fényszárosi), Ivković (Németh), Dolinszki, Balunović (Vörös), Evetovity.

A 4. forduló: Módos–TSC 0:5, Polet–Lehel 16:1, Spartacus–Spartacus II. 10:0. A BAK szabad volt. Az állás: TSC és Spartacus 9, BAK és Polet 6, Módos 4, Spartacus II. 1, Lehel 0 pont.