2024. szeptember 11., szerda

Federer is Újvidéken!

Szerda délután Stanislas Wawrinka társaságában megérkezett Belgrádba Roger Federer, a svájci válogatott – a világranglistát figyelembe véve – második számú játékosa is: mindkét játékos azonnal Újvidékre utazott, hogy részt vegyenek a válogatott edzésén. Ha Federer is pályára lép a pénteken kezdődő mérkőzésen, márpedig miért utazott volna Szerbiába, ha nem ez a szándéka, Szerbia továbbjutási esélyei a minimálisra csökkennek, ellenben nagyon valószínű, hogy a szervezők emiatt annyira nem szomorúak, mivel a friss Asutralian Open győztese és Roger Federer miatt szinte biztos, hogy nagyon sokan lesznek kíváncsiak a találkozóra.

A pénteki, első játéknapon két egyéni mérkőzést rendeznek: az elsőt 14 órától, a második találkozó pedig rögtön az első találkozó befejezése után kezdődik. Február elsején, szombaton a párosok mérkőzése szerepel a programban, s ez a találkozó 15 órakor kezdődik. A zárónapon, vasárnap, csakúgy, mint az első napon, két egyéni találkozóra kerül sor, azzal, hogy az első mérkőzés 13 órakor kezdődik. Belépőjegyeket az Eventim iroda kirendeltségeiben lehet vásárolni (http://www.eventim.rs/rs/prodajna_mesta/).

A három évnél idősebb gyerekeknek is belépőt kell váltaniuk, míg a három évnél fiatalabbak ingyen mehetnek be a találkozóra, azzal, hogy a szüleik ölében kell ülniük.

A jegyárak

Keleti lelátó, zöld rész:

Péntek 1500 dinár

Szombat 1000 dinár

Vasárnap 1500 dinár

Keleti és nyugati lelátó, narancssárga rész:

Péntek 1000 dinár

Szombat 800 dinár

Vasárnap 1000 dinár

Nyugati lelátó, erkély:

Péntek 800 dinár

Szombat 600 dinár

Vasárnap 800 dinár