2024. szeptember 11., szerda

Működött a horvát szervagép

Nikola Milojevićnek esélye sem volt a horvát óriás Ivo Karlović ellen. Az elsősorban félelmetes adogatóként ismert horvát veterán szerdán az ATP-tornákon újonc 19 éves Milojevićnek is megmutatta képességeit. Milojević ugyanis csak 5 pontot tudott nyerni Karlović adogatásán, breaknek így a közelében sem járhatott, viszont mindkét játszmában maga ingott meg, amit a horvát ki is tudott használni, és bejutott a düsseldorfi torna negyeddöntőjébe.

Bojana Jovanovski ismét csalódást okozott. A világranglista 40. pozíciója táján ingázó szerbiai teniszezőnő meglepően súlyos vereséget szenvedett a horvát veterán Mirjana Lučić-Baronitól, hisz a második játszmában még játékot sem tudott nyerni.

Párizsban kedden este az eső miatt nem tudták befejezni a napi műsort, szerdán pedig a délutáni órákban sem folytatódott a Roland Garros selejtezője. A zombori Filip Krajinović meccse a francia Enzo Couacaud ellen az első játszmában szakadt meg a francia 5:4-es vezetésénél, és Krajinović adogatott. Amikor pedig majd játszani lehet, a női első fordulóban Vesna Dolonc a 18 éves és a ranglistán 205. japán Majo Hibivel, Alekandra Krunić a 19 esztendős és a ranglistán 273. ausztrál Storm Sandersszel, a legjobb magyar teniszezőnő, Babos Tímea pedig a 26 éves és a ranglistán 169. argentin Maria Irigoyennal mérkőzik.