2024. július 18., csütörtök

Szurkoljunk együtt!

Ma 18 óra 40 perctől a TSC–West Ham United FC labdarúgó-mérkőzést kísérhetik figyelemmel a szurkolók a TSC Arénában, a tévé készülékek előtt, és természetesen helyszíni tudósítónk révén olvasóink is értesülhetnek a mérkőzés minden fontos momentumáról.

A meccsre hatalmas az érdeklődés, a jegyek már napokkal ezelőtt elővételben elkeltek, a helyszínen már nem nyit ki az aréna pénztára.

Az Európa-liga ötödik fordulójában a TSC nagy reményekkel vág neki a West Ham United elleni mérkőzésnek, annak ellenére, hogy az angolok óriási favoritnak számítanak, és 9 ponttal ők vezetik a csoportot.

A mérkőzést beharangozó sajtótájékoztatón Žarko Lazetić vezetőedző elmondta, mellettük szól, hogy a csapat egyre jobb formában van, az edzéseken látottak is bizalomra adnak okot. Az angolok játékát az első mérkőzés alapján jól kielemezték, és bíznak egy olyan eredményben, amelynek köszönhetően az Olimpiakosz ellen az utolsó fordulóban még megmaradna az esély a harmadik hely megszerzésére, ami azt jelentené, hogy a Konferencia Ligában folytathatja a TSC az európai szereplését. 

 

Nyitókép: Az ellenfél megérkezett (Ótos András felvétele)