2024. július 18., csütörtök

Döntetlent játszott idegenben a TSC

Radnički – TSC 0:0

Kragujevaci Čika Dača stadion, 900 néző. Vezette: Srđan Jovanović (Belgrád).

Radnički 1923: Leković, Pecelj, Mitrović, Simović, Adžić, Ristić, Gluščević (Đurić, 64.), Bevis, Aleksić (Vidović, 69.), Čolović, Geoffrey (Vidakov, 64.).

TSC: Ilić, Ćalušić, Krstić, Antonić (Pantović, 79.), Petrović, Ćirković (Sós, 78.), Radin, Kuveljić, Vlalukin, Jovanović, Milovanović (Rakonjac, 65.).


Volt az elején helyzete a topolyaiaknak, de aztán nem sok minden történt a találkozó első félidejében, a labdabirtoklás is kiegyenlítődött. A TSC enyhe mezőnyfölényét nem sikerült gólra váltani. A második játékrész elején két nagy helyzetet is kihagytak a topolyaiak, Leković kapus bravúrja is hozzájárult ahhoz, hogy nem esett gól. A hajrában a csereként beállt Sós Bence lövését is hárította a kapus.

A TSC megőrizte puskaporát, amire szükség is lesz, hiszen szerdán már utaznak Athénba, ahol az Európa-liga A csoportjának utolsó fordulójában a görög Olimpiakosszal mérkőznek, győzelem esetén pedig folytathatják európai szereplésüket. A szerb bajnokságban pedig a Javor-Matist fogadják majd a TSC Arénában.

Nyitókép: Majláth Béla felvétele