2024. július 16., kedd

Kikapott az éllovas

Kézilabda- Ada: Potisje Pleteks–Jedinstvo (K) 27:25 (16:16)

Sportcsarnok, 250 néző, vezette: Bura és Perendija (Újpázova).

Potisje: KrizsánK., Demus, Kancsár 3, Zapletán 5, Vuksić 8, Tóbiás, Ladócki 3, Karanjac, Molnár, Györe 3, Bajúsz 1, Pergel, BajúszD., KrizsánA. 5.

Jedinstvo (K): Mladonevski, D.Dakić, Prčuj 10, D.Cvetković 3, V.Dakić 2, A.Mitanovski, Dimitrijevski, Džamevski 1, Sretenović 7, Čubrilović, N.Mitanovski, Popović 2, S.Cvetković, Momčilović.

Az I. Vajdasági Liga 10. fordulójának utólag lejátszott mérkőzésén az adai csapat gigászi küzdelemben megadásra kényszerítette az eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó éllovast. Már a mérkőzés elején kétgólos előnyt szereztek az adaiak, és ezt az előnyt tartották is az első félidő folyamán. A kitűnően felkészített fiatal játékosokból álló vendégcsapat ellenfele minden egyes megingását, apró hibáját góllal büntette, és a szünet előtt sikerült ledolgoznia hátrányát. A szünet után nem lankadt az adai gárda, ismét két góllal vezetett, majd az emberhátrányos periódusok ellenére háromgólosra is növelte előnyét. A mérkőzés hőse Molnár, az adaiak kapusa volt, aki bravúrosan védett és több góltól mentette meg csapatát. Fegyelmezett védekezéssel és türelmesen szervezett támadásokból szerzett találatokkal a vendéglátó megnyugtató előnyhöz jutott (25:21), és ezzel el is dőlt a mérkőzés. Az adai csapat minden tagja dicséretet érdemel a kitűnő teljesítményért, melynek jutalma az értékes győzelem az éllovas ellen.