2024. október 6., vasárnap

Döntőben a Zenta

ASZTALITENISZ

A címvédő Zenta jutott be elsőként a női Szuperliga döntőjébe, miután a Versecen lejátszott második mérkőzésen 4:2-re nyert a város nevét viselő csapat ellen, így 2:0-ra megnyerte a párharcot.

A férfiaknál játszmaveszteség nélkül nyerte meg a Crvena zvezda a Kikinda elleni elődöntős párharc első mérkőzését: a Lindner Ádám, Lorencio Lupulescu, Zoran Savić összeállítású csapat kihasználta a hazai pálya előnyét, s fölényes győzelmet aratott. A visszavágót szerdán 20 órai kezdettel játsszák Nagykikindán.

Férfi Szuperliga, elődöntő, első mérkőzés: Crvena zvezda–Kikinda 4:0 (Lindner–Radonjić 3:0, Savić–Pető 3:0, Lupulescu–Marković 3:0, Lindner–Pető 3:0).

Nők, második mérkőzés: Versec–Zenta 2:4 (Ratić–Makszuti 1:3, Turkoanje–Tóth 3:0, Radak–Gyurcsik 0:3, Ratić–Tóth 3:1, Radak–Makszuti 0:3, Turkoanje–Gyurcsik 0:3).

Szerdán 16 órai kezdettel a női Szuperliga elődöntőjének visszavágóját rendezik meg Újvidéken, ahol a Csóka lesz a Vojvodina ellenfele. A két győzelemig tartó párharc első mérkőzésén a bánáti együttes 4:0-ra nyert.