2024. október 6., vasárnap

Címvédés(ek) vagy harmadik meccs?

ASZTALITENISZ
Az első mérkőzésen Aleksandra Radonjić volt a csókaiak legjobbja (Fotó: Marko Radonjić)

A férfi és a női Szuperligában is a döntő második mérkőzését rendezik meg: a nőknél – mint arról már beszámoltunk – a címvédő Zenta vendéglátóként 4:1-re nyert a Csóka ellen, míg a nagybecskereki Banat Belgrádban 4:2-re győzte le az alapszakasz győztesét, a Crvena zvezdát.

A Banat és a Zenta ma megvédheti címét: az előbbi saját közönsége előtt 19 órakor méri össze erejét a belgrádi piros-fehérekkel, a Zenta pedig idegenben, a csókai Szabó István nevét viselő klubhelyiségben a 18 órakor kezdődő találkozón szerezheti meg a klub 11. országos felnőtt csapatbajnoki győzelmét.

Amennyiben ma a Crvena zvezda, illetve a Csóka nyer, úgy a harmadik mérkőzések döntenek a bajnoki címről. A férfiaknál a döntő találkozóra pénteken kerül sor Belgrádban, a női finálé utolsó felvonásának a helyszíne Zenta, a dátum pedig hétfő, 18 óra.

Férfi Szuperliga, döntő, első mérkőzés: Crvena zvezda–Banat 2:4 (Lindner–Đ. Borčić 1:3, Lupulescu–Gordić 2:3, Z. Savić–Petkov 0:3, Lindner–Gordić 3:2, Z. Savić–Đ. Borčić 3:2, Lupulescu–Petkov 1:3).