2024. augusztus 6., kedd
LABDARÚGÁS

A Cement nyerte a párharcot

Topolya: TSC–Cement 2:2 (0:1) – 11-esekkel 4:5

Városi Stadion, 1500 néző, vezette: Glođević (Versec). Góllövők: Todorović (11-esből) az 59., Šicar a 69., illetve Filipović a 22. és Stojčić (11-esből) a 87. percben.

TSC: Lackó, Boros, Mudreša, Todorović, Stanišić, Latyák (Martinović), Pavičević, Kekezović (Rahić), Nedić (Perović), Milovanović, Šicar.

Cement: Đurikin, Topolić, Kragović, Ponjević, Čović, Željko, Uzelac, Filipović, Katanić (Kuzmanović), Stojčić, Rafiovan.

A szépszámú néző izgalmakban bővelkedő és jó mérkőzést láthatott. A vendégek kezdtek jobban, mert már a 22. percben Filipović góljával vezetéshez jutottak. Ezt követően a hazai csapat többet kezdeményezett, de egyenlíteni az első félidőben nem tudott. Az 51. percben tíz emberre fogyatkozott a hazai csapat, mert Milovanović megkapta második sárga lapját. Ezután a hazaik mindent egy lapra tettek, s az 59. percben büntetőhöz jutottak, melyet Todorović végzett el, és egyenlített. Mivel az első mérkőzésen 2:2 volt az eredmény, a TSC-nek megfelelt az 1:1, így inkább a védekezésre rendezkedett be, s a gyors ellentámadásokkal próbálkozott. Ez jó taktikának bizonyult, mert a 69. percben Šicar megfordította az eredményt. Ezt követően is a védekezésre koncentráltak a hazaiak, s amikor már mindenki a mérkőzés végét várta, akkor a 87. percben a játékvezető egy nagyon vitatható büntetővel ajándékozta meg a vendégeket, melyet Stojčić gólra váltott. A büntetőpárbajban a vendégek valamennyi 11-est értékesítették, míg Šicar hibázott, így a Cement jutott be a II. liga északi csoportjába.