2024. augusztus 5., hétfő
LABDARÚGÁS

Lemondott az FSV elnöke

Ratko Borovnica, a Vajdasági Labdarúgó-szövetség (FSV) elnöke csütörtökön este benyújtotta visszavonhatatlan lemondását. A szervezet alapszabályzatával összhangban az elnöki funkcióval járó felhatalmazásokat Uroš Milojkovićra, az FSV alelnökére ruházta át.

Borovnica a lemondásáról az előírt módon értesítette az FSV megfelelő szervét, amit Milojković is megerősített a Tanjug hírügynökségnek.

„Az FSV mielőbbi konszolidációja és munka folyamatossága érdekében ezúton, mint a meghatalmazott személy, megerősítem, hogy az FSV negyedik ülése nem marad el, hanem a tervezett időpontban, november 7-én 13 órai kezdettel az újvidéki Sport és Üzletközpont amfiteátrumában tartjuk meg” - olvasható Milojković közleményében.

Az FSV szerdán elhalasztotta a közgyűlés ülését, mivel, a közlemény szerint szükségesnek látták a nyilvános vitát a a szövetség alapszabályzatának változtatásával kapcsolatban, mivel Milojković szerint az ellenzék az alapszabályzattal ellentmondásos választásokra készült, és szintén alapszabályellenes küldöttcserék is történtek.