2024. augusztus 11., vasárnap

A TSC U12-es csapata nyerte meg a Sat-Trakt Kupát

A Bajsán megrendezett U12-es labdarúgó tornán 19 csapat vett részt, nagyon sokan voltak a szurkolók is. A TSC U12-es csapata nyerte meg, miután a döntőben egy izgalmas mérkőzésen győzni tudtak a hazai pálya előnyeit élvező Bajsa ellen. A harmadik helyért zajló mérkőzésen a rendes játékidőben nem született gól, a büntetők jobb értékesítésével a szabadkai Arena diadalmaskodott a temerini One Team ellenében. A tornát Draskovity Borisz, a TSC alközpontjainak főkoordinátora nyitotta meg, a díjakat is ő maga adta át. A legjobb játékosa a tornának Fábrik Viktor, a TSC csapatkapitánya, a legjobb góllövő a Bajsa „gólzsákja”, Szatmári Ákos lett. A legjobb kapuvédő pedig Kocsis Alex, az Arena hálóőre.

A torna kiváló hangulatban, zökkenőmentesen zajlott a jó szervezésnek köszönhetően. Boris Draskovity hangsúlyozta, hogy ez az esemény nem csak a versenyről, a másik csapat legyőzéséről szól, hanem a barátkozásról is. Ugyanakkor betekintést nyernek abba is, hogy az alközpontokban milyen munka folyik. Ez már a 21. torna volt, kezdetben felnőtt csapatok versengtek, de egy idő után az utánpótlásra helyezték a hangsúlyt.

Nyitókép: Fábrik Viktor, a TSC csapatkapitánya lett a torna legjobb játékosa, így két díjat is átvehetett (Tóth Péter felvétele)