2024. augusztus 17., szombat

Kezdődik az Exit Fesztivál

46 országból, többek között Szingapúrból, Új-Zélandról, Mexicóból, Dél-Afrikából érkeznek résztvevők a csütörtök este, a péterváradi várban 19 órakor kezdődő Exit Fesztiválra. 20 színpadon több mint 400 produkciót láthatnak a fesztiválozók, a színpadra lépők közül néhány név: Jamiroquai, Darkwood Dub, Magnetic Man, Portishead, Arcade Fire, Editors, Santigold, Groove Armada, Fedde Le Grand, Underworld, Tiga, Laibach, Partibrejkers, Nevergreen…

A program idén is rendkívül változatos, a központi helyet továbbra is az elektronikus zene kapja, ám többfajta zenét is kínál a fesztivál a rocktól a dance-en át a chill outig, így azok is megtalálhatják a kedvükre valót, akik az elektronikus zene mellett a latinos dallamokat, a rockot vagy éppen a reggae zenét is szeretik. Az Exit Fesztivál programja és minden egyéb információ megtalálható a www.exitfest.org honlapon.

Délkelet-Európa legnagyobb zenei fesztiváljának táborhelyén tegnap már több mint 4000-ren vertek sátrat, és a szervezők szerint legalább 10 000-ren lesznek a sátorlakók, köztük – mint eddig mindig – nagyon sok külföldi is.