2024. október 6., vasárnap

Csonka forduló

ASZTALITENISZ

A férfiaknál és a nőknél is csak néhány mérkőzést rendeztek, illetve rendeznek meg a 12. fordulóból, amely a hétvégén szerepel a műsoron. A férfiaknál az első helyezett Banat Versecen nyert 3:1-re, míg a sereghajtó Vojvodina saját közönsége előtt kapott ki a Stenestől. A forduló rangadóját március 3-án játsszák Szabadkán, ahol a Spartacus a címvédő Crvena zvezdát fogadja.

A nőknél az éllovas Zenta péntek este magabiztosan nyert az újvidéki Vojvodina ellen, a Csóka pedig már korábban lejátszotta a Flip elleni mérkőzését.

A 12. forduló: Versec–Banat 1:3, Vojvodina–Stenes 0:3 (Starević–Smiljić 0:3, Čabrilo–V. Borčić 1:3, Mitić–Lugonja 0:3), a Spartacus–Crvena zvezda mérkőzést március 3-án játsszák, a Faks–IMT és a Kikinda–Partizan találkozókat elhalasztották.

Nők: Vojvodina–Zenta 0:3 (Barna–Gyurcsik 1:3, Krsmanović–Makszuti 1:3, Ilić–Tóth 0:3), Versec–Smederevo (vasárnap, 14 óra), Novi Sad–Obilić (szombat, 16 óra), a Dunacséb–Topolya mérkőzést elhalasztották. Korábban játszották: Csóka–Flip 3:0.