2024. augusztus 17., szombat

Töltse a szerelmesek napját a színházban!

VALENTIN-NAPI RENDEZVÉNYEK

A Valentin-napra való tekintettel kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek, felnőtteknek, unokáknak és nagyiknak, mindenkinek ingyenes a belépés a február 13-án 19 órakor kezdődő, Puskás Zoltán rendezte Óz, a nagy varázsló című előadásra az Újvidéki Színházban. Egy mese a jóról és a rosszról, az összetartozásról, a kitartásról, a barátságról...

A szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban hétfőn is és kedden is egy-egy Olivera Đorđević rendezte előadást láthatunk: 13-án a Magyar kezdők(nek), avagy mađar(ski) bez muke, 14-én pedig a Terápia címűt, méghozzá új szereposztásban. Erdély Andrea szerepeit Mezei Kinga (Terápia) és Béres Márta (Magyar kezdők[nek]) vették át. A színésznők előadásában így egy megújult, felújított formát láthat a közönség, új köntösbe öltöztetve ezáltal a darabokat.
A szabadkai Népszínház magyar társulatának programjában február 13-án 19 órakor a Bérczes László rendezte Cseresznyéskert, másnap, Bálint-napon pedig a Hernyák György rendezte Aska és a farkas című előadás, azaz az élettáncnak nevezett produkció szerepel. Az előadás 19.30-kor kezdődik a Jadran színpadon.