2024. július 21., vasárnap
BAJNOKOK LIGÁJA

Inzaghi komoly bajban

A BL-nyolcaddöntő párharcainak másik slágere volt műsoron szerda este, Milánóban a Serie A-ban címvédő Inter és a Liverpool csapott össze. Simone Inzaghi fiainak egyetlen kaput eltaláló lövésük sem volt, a találkozó nagyobb részében a vendégek domináltak, a fölényük pedig a hajrában ért be, amikor nyolc perc alatt hatalmas előnyt szereztek az anfieldi visszavágóra: előbb a rövid kapufánál emelkedő Firmino csúsztatta a hosszú alsóba Robertson jobboldali szögletét, majd Szalah csapott le egy eladott labdára a Nerroazzurri tizenhatosában, és kevés teketóriázás után laposan a hálóba bombázott.

A játéknap másik mérkőzésén a Bayern meglepetésre csak 1:1-re volt képes Salzburgban, ráadásul úgy, hogy az osztrák bajnok Adamu góljával (21.) a rendes játékidő utolsó percéig vezetett, ekkor érkezett Coman értékes egalizálása.

BL, nyolcaddöntő, 1. mérkőzések: Inter–Liverpool 0:2, Salzburg–Bayern 1:1. Spanyol bajnokság, pótlás a 21. fordulóból: Atlético Madrid–Levante 0:1. Az élcsoport (24 forduló után): Real Madrid 54, Sevilla 50, Betis 43 pont stb. Szerb kupa, nyolcaddöntő: Crvena zvezda–Radnički 0:0, tizenegyesekkel 3:2.