2024. április 28., vasárnap

Gengszterkorzó

A vég kezdete

Elek története következik:Az ember lassan mindenhez hozzászokik, mindenhez alkalmazkodni tud. Sajnos így vagyunk a kisebb-nagyobb rablótámadásokkal is, amelyekről majd minden héten hallunk vagy olvasunk.

Lopott tárgyak online hirdetésekben

Ma már a legtermészetesebb dolog, hogy az internetes portálokon böngészünk a hirdetések és az eladásra kínált új termékek vagy éppen használt tárgyak között, ahol a rövid leírás mellé képet is mellékelnek. Néha azonban megesik, hogy éppen az online hirdetések között bukkanunk rá saját dolgainkra, azokra, amelyeket néhány nappal korábban a betörők vittek el lakásunkból.

Jó, hogy szóltál, de ennyi!

Olvasónk története esetében nem valami tragikus kimenetelű dologról van szó, inkább egy felháborító konfliktusról, mely jól mutatja a szabadkai állapotokat.

Másféle lopás

Egy olvasónk nem klasszikus lopásról számolt be, mivel azonban kidobott pénzről van szó, mindenképp el szerette volna mondani a történetet. Következzen Róbert esete.

Azt kezdtük érezni, hogy már nem vagyunk otthon

Nemcsak a rablók, betörők kelthetnek bennünk félelmet, vagy keseríthetik meg napjainkat, hanem sokszor közvetlen szomszédjaink is rengeteg bosszúságot okozhatnak, s végül elérhetik, hogy az ember már nem is érzi magát otthon sem a jól ismert környéken, sem az utcában, de már a saját házában sem, ahol hosszú-hosszú évekig nyugalomban és békében élte mindennapjait.